47 64 55 98

PÅ LOCATION

 • FAMILIEFOTO

  1.190,-

 • PORTRETTFOTO

  990,-

 • KONFIRMASJONSFOTO

  990,-

 • FORLOVELSESFOTO

  990,-

 • DYR / MENNESKETS BESTE VENN

  990,-

DIGITALE HØYOPPLØSELIGE PAKKER

 • 5 BILDER

  1.900,-

 • 10 BILDER

  2.900,-

 • 25 BILDER

  3.900,-

 • ALLE (MAKS 50 BILDER)

  6.000,-

BARN

Barn som er gamle nok til å være selvbevisste får ofte kunstige smil og anstrengte uttrykk hos fotografen. I trygge omgivelser sammen med mennesker de kjenner glemmer de seg, og de naturlige uttrykkene kommer frem. Jeg tar meg alltid god tid når jeg fotograferer barn, og legger til rette for at alle skal kunne slappe av under fotograferingen. Jeg tar bilder av barn i alle miljø rundt omkring i Grenland, og om ønskelig kommer jeg gjerne hjem til dere.

 

 • Book time utenom barnets sovetid. Da får vi fram de bredeste smilene.
 • Unngå at barnet har vært i barnehagen en hel dag; da er energien til barnet brukt opp på andre ting, og vi får ikke de beste bildene.
 • Er du i tvil om antrekk kan du ha klar flere slik at vi kan diskutere hva som passer best til fotograferingen.
  Unngå gjerne mønster og stor skrift på klærne, da dette tar oppmerksomheten bort fra barnet.
 • Tenk gjerne utradisjonelt. Ta med favorittleker, gummistøvler, paraply, solbriller, vesker, blomster osv. På denne måten får vi en fin variasjon i bildene.
 • Benytt gjerne muligheten til å samle alle barna og få noen flotte bilder av dem sammen.

KONFIRMANT

Avslappet og røft fenger ofte konfirmanten mer enn de tradisjonelle bunadsbildene. Samtidig tenker mange i eldre generasjoner at bunad og dress må være med i en så viktig feiring. Hvorfor ikke ta begge deler? Jeg tilbyr både klassisk og mer avslappet fotografering i alle miljø rundt omkring i Grenland, og om ønskelig kommer jeg gjerne hjem til dere.

 

 • Hobbyer og bilder er en fin kombinasjon, og kan være både gøy og  stilig å ha med på konfirmasjonsbilder. Sykkel, fotball, kamera.. Uansett hva det skulle være gir dette bildene stor variasjon og speiler konfirmantens liv på en flott måte.
 • Har familien eller konfirmanten en kjæledegge? Ta den i tilfelle gjerne med. Dyr er flotte å ha med på bilder, og de er jo en del av familien :)
 • Konfirmanter har som regel en bestevenn/venninne. Benytt muligheten til å få et skikkelig blinkskudd og et minne for livet for de to. Gi meg i tilfelle beskjed på forhånd, så setter jeg av mer tid.
 • Skulle været være helt mot oss finner vi en ny time.

 

FAMILIE

For de fleste av oss er familien det viktigste holdepunktet vi har i livet. De er alltid der for oss når du virkelig trenger det. Da fortjener de en plass på veggen også. Med jevne mellomrom er det en kjempefin opplevelse for familien å gå til en fotograf og sette de du er glad i på papiret. Om dere ønsker noen portrettbilder av enkeltpersoner, så gjør jeg dette mer enn gjerne. Jeg tar meg alltid god tid når jeg fotograferer familier, og legger til rette for at alle skal kunne slappe av under fotograferingen. Jeg tilbyr fotografering i alle miljø rundt omkring i Grenland, og om ønskelig kommer jeg gjerne hjem til dere.

 

PORTRETT

Vi mennesker har som oftest et lite skall vi gjemmer oss bak i hverdagen når vi er ute blant folk. Det å kunne tilbringe en time eller to sammen med mennesker, og komme litt under dette skallet er noe av det mest interessante og verdifulle jeg vet. Det å se litt sjenerte ansikt forandre seg til naturlige uttrykk som gjenspeiler tanker, følelser og minner, det er fantastisk.

 

DYREVENNER

Dyr er fantastiske, og det er utrolig hvor mye de kan bety for oss mennesker! Det kan være alt fra små kjæledyr til store hester. Felles for dem alle er at vi har et nært forhold til dem, og på samme måte som vi ønsker minner for livet av familie og venner, vil vi også forevige våre dyr. Jeg syns det er kjempegøy  å ta bilder av dyr; nettopp fordi spennet er så stort og utfordringene er så forskjellige. Jeg vil gjerne hjelpe deg å forevige deg og din dyrevenn, og møter deg der hvor dere er i deres rette element.

NATUR

Naturen er vakker, og jeg elsker å fange bilder og stemninger ute i naturen og med det lyset som er tilgjengelig til enhver tid. Noen ganger kan det være morgendisen som trollbinder meg; andre ganger lyset ved solnedgang, eller et par rådyr i skogen som ikke enda har oppdaget at jeg er der. Opplevelsene er mange når en bruker tid ute i den vakre naturen vi har rundt oss.

Jeg tar også oppdrag andre steder i landet. Kjøring utenfor Grenland kommer i tillegg, 8 kr/km. Ved større avstander kan annen transport/overnatting komme i tillegg. Ta kontakt for nærmere avtale.

Thea Strand
Grava terrasse 34
3940 Porsgrunn

Telefon 
47 64 55 98

E-post
info@theastrandfoto.no

Website by